Presentkort

Du kan köpa presentkort till Jenny (fotvård, nagelvård, massage, zonterapi) på salongen eller via denna länk.

Har du köpt ditt presentkort via Bokadirekt så är det giltigt i 12 månader.
Har du köpt ditt presentkort på salongen så är det giltigt i 6 månader.
Giltighetstiden står alltid på ditt presentkort

Har ditt presentkort passerat utgångsdatum så är det ogiltigt och vi kan tyvärr ej ta emot det så läs noga vad det står på just ditt presentkort så att du inte går miste om din behandling.

*Presentkort och tillgodokvitto

Vänta inte för länge med att använda ett presentkort eller tillgodokvitto. Det kan bli värdelöst, till exempel om affären går i konkurs.
Ett presentkort eller tillgodokvitto gäller i tio år om det inte står något annat på det. Om det står en kortare tid på presentkortet eller tillgodokvittot gäller i regel den. Du bör i så fall använda presentkortet eller kvittot inom den tid som är angiven. Annars kan det bli värdelöst.

Presentkortet kan bli värdelöst
Om butiken upphör, går i konkurs eller byter ägare kan du inte räkna med att kunna utnyttja ditt tillgodohavande. Byter butiken ägare gäller presentkortet eller tillgodokvittot i allmänhet bara om det finns en överenskommelse mellan den gamla och nya ägaren om att överta sådana förbindelser mot kunderna.

Presentkortet är en värdehandling
Du kan vanligtvis inte lösa in presentkort eller tillgodokvitton i pengar, och inte heller få kontanter i växel om du handlar för mindre än vad du har till godo. Kom även ihåg att ett presentkort eller ett tillgodokvitto är en värdehandling på samma sätt som pengar. Om du tappar bort det har du inte rätt att få ett nytt av butiken
.

/Konsumentverket